yemektarifleri
30 Haziran 2015 Salı
tavada et pişirme
›
Tavada et, damak zevkinize uyan bir yöntemle pişirilir. Bir parça eti bıçakla kurban eti açar gibi, çizersiniz ve az yağ ile tavada alt üst ...
29 Haziran 2015 Pazartesi
sade alacalı patlıcan yemeği
›
Bir kilo alacalı patlıcanı kuşbaşı doğradım. Tencereye doğradığım patlıcanları, bir çorba kaşığı tuz ve yeteri kadar soğuk su koydum, yarım...
27 Haziran 2015 Cumartesi
kıymalı dolma içi nasıl hazırlanır
›
Kıymalı dolma içi nasıl hazırlanır: Dolma içi, çiğden konularak ya da kavrularak hazırlanır. İki iç hazırlama yöntemiyle yapılan dolmaların ...
26 Haziran 2015 Cuma
evde ızgara köfte
›
Evde ızgara köfte yapımı, tarifimde verdiğim malzemelerle standarttır. Bu malzemelerin içerisine en fazla sarımsak ve kıyılmış maydanoz ilav...
24 Haziran 2015 Çarşamba
tereyağlı erişte
›
Tereyağlı erişte pilavı haşlanarak veya kavrularak yapılabilir. Bu tamamen sizin tercihinize kalmış. Ben erişte pilavını haşlayarak yaptım. ...
Karışık Sebzeli Mantar Dolması
›
MALZEMELER 20 adet büyük mantar 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 1 adet domates 1 adet dolmalık yeşil biber...
23 Haziran 2015 Salı
mantarlı et sote
›
Mantarlı et sote veya mantarlı et kavurması, çeşitli sebze katkılarıyle yapılabildiği gibi, etle mantar (tereyağı veye zeytinyağı ile, ya da...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle