yemektarifleri

30 Haziran 2015 Salı

tavada et pişirme

›
Tavada et, damak zevkinize uyan bir yöntemle pişirilir. Bir parça eti bıçakla kurban eti açar gibi, çizersiniz ve az yağ ile tavada alt üst ...
29 Haziran 2015 Pazartesi

sade alacalı patlıcan yemeği

›
Bir kilo alacalı patlıcanı  kuşbaşı doğradım. Tencereye doğradığım patlıcanları, bir çorba kaşığı tuz ve yeteri kadar soğuk su koydum, yarım...
27 Haziran 2015 Cumartesi

kıymalı dolma içi nasıl hazırlanır

›
Kıymalı dolma içi nasıl hazırlanır: Dolma içi, çiğden konularak ya da kavrularak hazırlanır. İki iç hazırlama yöntemiyle yapılan dolmaların ...
26 Haziran 2015 Cuma

evde ızgara köfte

›
Evde ızgara köfte yapımı, tarifimde verdiğim malzemelerle standarttır. Bu malzemelerin içerisine en fazla sarımsak ve kıyılmış maydanoz ilav...
24 Haziran 2015 Çarşamba

tereyağlı erişte

›
Tereyağlı erişte pilavı haşlanarak veya kavrularak yapılabilir. Bu tamamen sizin tercihinize kalmış. Ben erişte pilavını haşlayarak yaptım. ...

Karışık Sebzeli Mantar Dolması

›
MALZEMELER 20 adet  büyük mantar 4 yemek kaşığı  zeytinyağı 1 adet  kuru soğan 3 diş   sarımsak 1 adet  domates 1 adet  dolmalık yeşil biber...
23 Haziran 2015 Salı

mantarlı et sote

›
Mantarlı et sote veya mantarlı et kavurması, çeşitli sebze katkılarıyle yapılabildiği gibi, etle mantar (tereyağı veye zeytinyağı ile, ya da...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Coşkun
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.