24 Mayıs 2015 Pazar

kelle yemekleri


kelle yemekleri
  • Küçükbaş ve büyükbaş hayvan kellesiyle yapılan çeşit çeşit yemek vardır. Kelle yemek yapımında tek başına kullanıldığı gibi; bazen, diğer sakatat çeşitleriyle ortak kullanılır. Özellikle kuzu kellesi, koyun kellesi, koç kellesi ve keçi kellesi halkımız tarafından daha fazla tüketilir. Büyükbaş hayvan kellesi, bir bütün olarak yemek yapımında kullanılmaz. Örneğin; dana kellesini ele alırsak, dana kellesinin yanağında bulunan yanak eti, dana beyni ve bir bütün olarak dana dili ayrı ayrı yemek yapımında kullanılır.
Tarifin Devamı »

2 yorum:

  1. Kelle en güzel kelle paça ürünleriyle harmanlanarak çok güzel olur ama verdiğiniz tarifte çok güzel emeğinize yüreğinize sağlık türkiye de evlere kadar Toptan kelle ve kelle paça kelle eti  gönderen bir firma var hem fiyatlar çok uygun hem kaliteli hem istediğiniz yere göndermektedir veya gidip alabilirsiniz yeri istanbulda aşağıya site adresini ekledim iletişim kurabilirsiniz.

    http://toptankelleeti.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Bir çok kontrolden geçirildikten sonra satışı yapilabilen ve sıkı denetim ile üretim ve dağıtımı yapılan Kelle Eti - Kelle Paça - Dana Kelle Eti türkiye de insanoğlu tarafından kıymeti bilinmesi gereken en önemli besin ve protein kaynaklarinin başında gelir gerek hastaliklara karşı gerekse vücut bağışıklık güçlendirici etkisi ile insanı zinde ve güçlü tutar grib gibi kanser türleri gibi kansızlık durumlarında en çok tüketilen yiyeceklerin başında gelir ve en lezzetli sakatat ürünlerinden Birtane dır özel soslayarak ve malzemeleri kullanarak çok lezzetli ve koruyucu bir kelle paça çorbası yapabilirsiniz sizi ömür boyu koruyucu ve yardımcı olacaktır.

    Toptan Kelle Eti - Kelle Paça - Dana Kelle Eti

    YanıtlaSil