Malzemeler
  • 1 tane tavuk gögsü
  • 2 kırmızı biber
  • 1 yeşil biber
  • 300 g mantar
  • 1 soğan
  • 1 sarımsak
  • Karabiber, pul biber, kekik
  • Tuz
  • Zeytinyağı
Hazırlanışı 
Tavaya küp küp doğradığımız soğanları, ince ince doğradığımız kırmızı ve yeşil bilerleri atıp zeytinyağında pişirelim. Soğanlar içinde iyice kavruşunca küçük küçük doğradığımız sarımsakları atalım. Sonra doğranmış mantarları atalım ve iyice pişirelim. Pişince içine pul biber, karabiber, kekik ve tuz ekleyip karıştıralım. Tavuk göğsünün jülyen dilimleyelim. Zeytinyağı, tuz, pul biber, karabiber ile harmanlayalım ve yarım saat dolapta bekletelim. Beklettiğimiz tavukları tavada pişirelim. Resimdeki gibi tabağa tavuk dilimleri koyalım ve orta kısma hazırladığımız mantar sosunu koyalım. Afiyet olsun…